Наталя Могилевська поділилася з шанувальниками знімками з відпочинку. Зірка показала обличчя без макіяжу і фігуру в міні-топі.

Наталя Могилевська вирушила на відпочинок, проте своє місце розташування зірка поки приховує від фанатів. Зате співачка опублікувала у своєму мікроблозі перші кадри з теплої країни.

"Хто вже встиг відпочити цього літа? Де були або куди плануєте?» - поцікавилася у фоловерів артистка.

Могилевська позувала на тлі квітів в коричневому міні-топі, який підкреслював її форми. Увагу до бюста виконавиці привертав не тільки відвертий виріз топа, але і кулон на довгому ланцюжку, який губився десь в декольте.

Відзначимо, що позувала Наталя без макіяжу, продемонструвавши фанатам свою природну красу. Шанувальники в захваті від того, як виглядає без косметики на обличчі їх улюблениця. Вони масово обсипали Могилівську компліментами.

Нагадаємо, зовсім недавно Наталя помітно схудла. Скидала зайві кілограми зірка під наглядом дієтолога і зіркового тренера Аніти Луценко. Фахівці допомогли Наталії позбутися зайвих кілограмів без шкоди для здоров'я. Тепер на відпочинку Могилевська зможе демонструвати свої нові форми у всій красі, чого з нетерпінням чекають її шанувальники. Головне, на відпочинку не набрати зайві кілограми знову.

Як повідомлялося раніше, Наталя Могилевська показала фанатам, з ким ділить ліжко. Невже артистка нарешті знайшла жіноче щастя?

Hyser також писав, що Леся Нікітюк показала, як обстригла Наталію Могилевську. Співачка програла суперечку.