Максим Галкін поділився з шанувальниками ефектним фото. Шоумен знаходиться в прекрасній формі.

Російський телеведучий і комік Максим Галкін справно поповнює свій мікроблог новими фотографіями і відеозаписами. Найчастіше героями постів шоумена стають його діти-Ліза і Гаррі. Однак сьогодні Галкін порадував шанувальників власним фото.

У своєму мікроблозі чоловік Алли Пугачової розмістив ефектне фото, зроблене під час водної прогулянки на яхті. Максим вирішив продемонструвати, що знаходиться в прекрасній фізичній формі. Для цього він продемонстрував прийом зі східних єдиноборств.

Позував Галкін в чорних плавках і білій кепці, показавши фанатам м'язисте тіло і накачаний прес. Багато хто позаздрив Аллі Борисівні, якій дістався молодий і симпатичний чоловік. Максима навіть порівняли з Джекі Чаном, який відомий своїми каскадерськими здібностями.

"Всім дарую заряд енергії на тиждень!» - написав під знімком Максим.

На шоумена в Instagram підписано 9 мільйонів чоловік. Це не тільки фанати Максима і Алли, а також їх дітей Лізи і Гаррі. Багатьом Галкін імпонує через його почуття гумору і позитивне ставлення до життя. Його мікроблог дарує фоловерам заряд позитиву і гарного настрою.

Як повідомлялося раніше, у мережі обговорюють свіже фото дочки Алли Пугачової і Максима Галкіна. Ліза зовсім не схожа на батька!

Hyser також писав, що Максим Галкін показав, як відпочиває на яхті. Ось, що привернуло в ньому Аллу Пугачову!