Внучка знаменитої української виконавиці Софії Ротару похвалилася шанувальникам стильним вбранням. Незважаючи на літню спеку, вона одягла наряд з деніму і похвалилася ідеальними формами.

Так, на сторінці Софії Євдокименко був опублікований кадр, на якому вона позувала під час вуличної фотосесії. Спадкоємиця зоряної династії позувала в чорному топі-бюстьє і синіх джинсах широкого крою, які доповнила поясом-шнурівкою чорного кольору.

Волосся-розпущене, очі приховані за сонцезахисними окулярами в квадратній оправі. У підписі до фото дівчина зазначила, що денімний look – це «завжди гарна ідея».

У коментарях до посту фоловери не скупилися на похвалу і компліменти, зазначивши, що природа наділила Софію Євдокименко неймовірною красою і жіночністю.

"Романтична і прекрасна Софія!", "Красотулька🔥", "Красуня ❤ ️🔥"- написали підписники, оцінюючи зовнішність моделі.

Не секрет, що внучка Софії Ротару професійно займається моделінгом і співпрацює з фотографами зі світовим іменами. До слова, вона вже виставляла знімки в цьому вбранні:

Що стосується особистого життя Софії Євдокименко, то вона полягає в романтичних відносинах з бізнесменом Денисом Ждановим. Відомо, що її обранець входить до списку в топ-30 підприємців Європи молодше 30 років – 30 Under 30 Europe – у сфері технологій за версією журналу Forbes.

Софія Євдокименко з Денисом Ждановим. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що син Софії Ротару здивував шанувальників дивною заявою.

Також наш портал розповів про те, що Ігор Ласточкін показав в Мережі, як виглядає його дружина без макіяжу.

Нагадуємо, що екс-дружина Віктора Павлика розповіла, як постаріла через зраду чоловіка.