Знаменитий український телеведучий і блогер Олексій Дурнєв прокоментував скандальну ситуацію, що склалася між ним і телеведучою Машею Єфросиніною.

Йдеться про те, що він нібито спочатку дав їй згоду на інтерв'ю, а потім відмовився, назвавши її привселюдно «зіркою з минулого». Про це він розповів у черговому випуску свого шоу на YouTube, повідомляє "КП в Україні".

Олексій Дурнєв пояснив: "що тут образливого? Ну, Маша, ну, мені здається, вам тут дуже зручно бути ображеною, вибачте. Я навіть не знаю, правда, навіщо».

Також Дурнєв зазначив, що він не домовлявся про інтерв'ю з Єфросиніною. Він запевнив, що просто сказав:»Я просто сказав, що так, окей, ми дамо інтерв'ю, коли будемо готові, це буде, напевно, восени". Але в силу певних обставин його плани змінилися.

Олексій Дурнєв не вважає себе неправим і пояснив, що на даний момент розмовляти з Машею Єфросиніною для нього нецікаво: "У якийсь момент мені було цікаво дати вам інтерв'ю...".

Але не виключає, що ситуація може змінитися і питання про інтерв'ю знову стане актуальним. "Що стосується" образливих слів», я сказав, що Ви, Маша, не можете визначитися: ви суперзірка з минулого або інтерв'юер " - говорить блогер.

Дурнєв також пояснив, чому погодився на інтерв'ю з Раміною Есхакзай, якій Єфросиніна розповіла про відмову з його боку. На думку телеведучого, Раміна постійно виходила з ним на зв'язок протягом року і кожні два тижні уточнювала, чи відбудеться їх бесіда. На думку блогера, Маші Єфросиніній варто було докласти більше зусиль, щоб він став героєм її шоу.

Раніше "Hyser" писав про те, що Світлана Лобода розповіла про доленосне рішення у своїй музичній кар'єрі.

Також наш портал розповів про те, що Маша Єфросиніна показала, як виглядає без макіяжу і викликала бурхливу реакцію соцмереж.

Нагадуємо, що Оля Полякова здивувала фоловерів знімком з особистого архіву і показала, як виглядала під час навчання в школі.