У неділю ввечері, 18 липня, в Москві сталася трагедія, внаслідок якої загинули 40-річний чоловік та 32-річна жінка.

Російські ЗМІ пишуть, що на вулиці Борисівські ставки виходець з України викинув з вікна 15 поверху житлового будинку колишню співмешканку і сам стрибнув слідом.

Чоловіка звали Титаренко Дмитро. Повідомляється, що він приїхав до колишньої коханої Юлії Кузьміної для того, щоб забрати свої речі. Однак пара почала сваритися, що чітко чули сусіди. Після чого чоловік викинув дівчину з вікна.

"Між Дмитром і Юлією виник конфлікт, в ході якого чоловік викинув колишню дівчину з вікна. Після цього він викинувся сам. Обидва розбилися на смерть", - повідомляє джерело.

За фактом події було порушено кримінальну справу.

На кадрах з місця події видно, що територія під балконами оточена стрічкою.

Нагадаємо, в Бориспільському районі Києва сталася смертельна аварія, в якій померли дві людини - дорослий і дитина.

ДТП сталося ввечері, 11 липня.

Дорослі з дітьми поверталися з природи і якимось чином 16 людей сіли в одну машину. Причому семеро дітей розмістилися в багажнику.

Повідомляється, що водій не впорався з керуванням і авто злетіло в кювет. Внаслідок аварії загинув водій та його син 7-річний син Дмитро Яковенко. Ще двоє людей у важкому стані були доставлені в лікарню.

Чи перебував водій у нетверезому стані, не уточнюється.

Раніше Hyser писав про те, що у Київській області сталася страшна ДТП, учасником якої стала маршрутка, переповнена людьми.

Також Hyser повідомляв, що у Києві електроавтомобіль марки Tesla порушив безпечну допустиму швидкість і серйозно врізався в маршрутний засіб.

Нагадаємо, що біля метро в Києві сталася страшна аварія, учасниками якої стали відразу 5 автомобілів.