Відома українська співачка Наталія Могилевська показала своїм шанувальникам, як проводить вихідні.

Зірка постала на нових знімках в роздільному купальнику бежевого кольору і без макіяжу. Для завершення образу Наталя вибрала масивний ланцюжок з кулоном. Її волосся натурального пшеничного кольору були розпущені.

Наталя Могилевська вразила фоловерів прекрасним зовнішнім виглядом і відсутністю зморшок. Зірка попросила своїх фоловерів вибрати, яке фото їм більше до душі - 1 або 2, а також поцікавилася, хто куди планує поїхати відпочити або, а можливо, вже повернувся з відпочинку.

"1 і 2 ⁉️ Вибирати

Хто вже встиг відпочити цього літа?
Де були або куди плануєте?

Могилевська #лето2021 #відпочинок #summer #relax", - написала вона, додавши кілька літніх хештегів.

"Не впізнала️️️", "Наташа,природність-це ваше!!!🙂 ", "👍 🤗дуже красиво без макіяжу. Натурально. 😍 ", "В цьому році я підкорила Говерлу!", "Ви дуже ніжна 1 і2👏 👏 👏", " розумниця, красуня! Талантище!!!", - пишуть шанувальники артистки.

Українська співачка, автор пісень, композитор, актриса і телеведуча, продюсер Наталія Могилевська почала свою кар'єру ще в 1995 році.

Вона знайома багатьом ще з 90-х, але багато про неї дізналися тільки недавно і це стосується сучасного покоління. На сторінку зірки підписано 1,3 мільйона шанувальників, які пильно стежать за її життям.

Народній артистці України в серпні виповниться 46 років. Вона була одружена двічі, але дітей у співачки немає.

Раніше Hyser писав про те, що Надя Дорофєєва показала ідеальне тіло в купальнику.

Також Hyser повідомляв, що Леся Нікітюк влаштувала собі пляжний відпочинок у Києві. Теледива в мікро-купальнику чекала, хто ж намаже її кремом від сонця.

Нагадаємо, що Микита Добринін показав, як зазначив річницю весілля з Дашею квітковою.