Киянин зняв на відео, як спалює свій паспорт і викликав обурення в мережі

Музикант з Києва відзначився немислимою витівкою, яка викликала обурення в мережі. Хлопець зняв на камеру, як спалює свій паспорт, а також заявив, що відмовляється від українського громадянства і має намір виїхати з країни. Відео опублікував один з користувачів мережі на своєму youtube-каналі.

Молодий киянин записав відеоролик на якому спалює свій паспорт. Хлопець за допомогою нецензурної лайки повідомив користувачів мережі, що не має наміру більше жити в Україні і зрікається громадянства.


Трохи пізніше хлопець, по всій видимості, усвідомив всю дурість свого вчинку і записав нове відео, на якому вже попросив вибачення у тих, кого його витівка могла образити. Наприкінці своєї промови киянин заявив, що спалив не справжній паспорт.

"З приводу ситуації зі спаленим паспортом. В першу чергу хочу вибачитися перед хлопцями патріотами, які порахували цей вчинок образливим. Я це зробив не тому, що я як то не поважаю і не люблю Україну. Це моя рідна країна і я звичайно її люблю. Я це зробив в принципі без будь-якої задньої думки або посилу, але потім я зрозумів, що це може образити почуття людей, які живуть в цій країні. Перепрошую перед цими людьми. В принципі це навіть не справжній паспорт", - заявив хлопець.


Варто відзначити, що подібні інциденти вже повторювалися. У травні цього року спалахнув гучний скандал через те, що жінка з Харкова змусила дітей публічно посилати Україну на камеру, а потім всі дружно викинули свої паспорти. Як виявилося цей "перформанс" Українка влаштувала через те, що їй з дітьми відмовили у виїзді з країни.

Раніше портал Hyser повідомляв, що відома українська телеведуча пред'явила серйозні звинувачення главу Мінкультури Олександру Ткаченку.

Також наш портал інформував, що фінал гучного скандалу навколо "Сільпо" порадував українців.

Нагадаємо, що польське ТБ переплутало прапори Росії та України в прямому ефірі.