Олена Кравець поділилася з шанувальниками рідкісними знімками. Зірка показала своїх молодших дітей-двійнят Катю і Ваню, яким виповнилося по 5 років.

Вчора молодші діти Олени Кравець-двійнята Катерина та Іван-відзначили свій перший ювілей. Зірковим спадкоємцям виповнилося по 5 років. Відзначимо, що Олена нечасто балує шанувальників своїми сімейними знімками, проте в цей святковий день актриса студії «Квартал-95» порадувала фанатів фотографіями іменинників.

Олена показала, як Іван і Катерина їли святковий торт і веселилися в колі друзів. Для святкового дня іменинниця одягалася в оригінальний костюм метелика, а іменинник – в костюм супергероя. Батьки влаштували для двійнят веселе свято з аніматорами і різними активностями.

Також Олена показала, як іменинники виглядали на ранок після свята. Катя одяглася в сукню принцеси, а Ваня приміряв костюм дракона.

Нагадаємо, Олена Кравець одружена з Сергієм Кравцем, продюсером в "ShootGroup Production". Раніше Сергій також працював продюсером у студії "Квартал-95". Крім двійнят Каті і Вані у зіркового подружжя є доросла дочка Марія. Маші вже 18 років, і вона живе окремо від батьків.

Подружжя Кравець-близькі друзі подружжя Зеленських. Олена Кравець стала хрещеною матір'ю Олени Зеленської, а Сергій Кравець хрестив Олександру Зеленську, дочку Олени та Володимира Зеленських.

Як повідомлялося раніше, журналісти показали розкішний особняк Олени Кравець та її родини. Ось це хороми!

Hyser також писав, що Олена Кравець розкрила секрети своєї подруги Олени Зеленської. Друзі так не чинять!