Російський модельєр Валентин Юдашкін розповів про своє хвороби і дружбу з Пугачовою.

Давно всім відомо, що сім'я Пугачової дружить з сім'єю Валентина Юдашкіна. При чому, що ця дружба перевірена роками. Але не так давно стало відомо про те, що дизайнер серйозно хворий. У нього була виявлена онкологія.

Про хворобу знаменитий кутюр'є сам вирішив розповісти своїм шанувальникам. Також він повідав про те, яка була реакція на цю інформацію у самої Пугачової і як вона змогла його підтримати в цій ситуації.

Як розповів дизайнер, що співачка завжди готова прийти на допомогу і протягнути свою руку у важку хвилину.

"Пугачова-ніжний друг. Їй завжди важливо не образити. Вже діти виросли, онуки. Дуже тактовний. Вона бачить мій стан. Ми дружимо сім'ями, не сядемо вечеряти один без одного. У творчості завжди потрібен новий погляд. Після розставання відбуваються нові творчі зустрічі, це новий підйом, - поділився Юдашкін. - Йшли роки, рівне ставлення, дуже шанобливе до мене, до Марини, до сім'ї. Не було потрясінь. Завжди будь-яка допомога, натяком. Як я до неї, так і вона до Мене", - розповів Юдашкін.

Модельєр зазначив, що він ніколи не бачив такої Пугачову, коли повідомив їй про хворобу. Співачка була налякана і розгублена. Адже вона завжди знає як і чим допомогти.

Також дизайнер неймовірно вдячний своїй родині, яка не залишила його в таку важку хвилину і завжди була поруч. Валентин Юдашкін зізнався, що його діти були з ним суворі в той момент, коли у нього вже просто опускалися руки. Тому що в момент боротьби з хворобою йому доводилося переносити не одну операцію. Але він радий, що живий і дякує за цю свою сім'ю. Адже вони дійсно багато для нього зробили.

Раніше Hyser писав про те, що Ольга Бузова знову повернеться на велику сцену театру.

Також писали, що Максим Галкін вирішив показати дуже екстремальну позу.

Нагадаємо, що у мережі показали дорослих дітей Пугачової і Галкіна.