Ім'я Ані Лорак знову спливло в пресі у зв'язку зі скандалом. Цього разу зганьбився "ватний" організатор концертів виконавиці.

Останнім часом ім'я Ані Лорак раз у раз з'являється в пресі у зв'язку з новими скандалами. Тільки-тільки артистка припинила виступати в Україні через те, що її концерти зривали патріотично налаштовані активісти, як проти концертів артистки стали виступати її російські фанати. Однак якщо українців хвилювала патріотична і політична сторона питання – фанати закликали зірку визначитися на чиєму вона боці: України чи Росії, - то росіян хвилювало фінансове питання. Як виявилося, Лорак, вибравши Росію в якості основної країни проживання і гастрольної діяльності, не платила податки в казну РФ.

А тепер ім'я Лорак спливло в мережі у зв'язку зі скандальними висловлюваннями Артема Вознюка, який займався організацією концертів виконавиці в Одесі.

"А це організатор концерту Ані Лорак в Одесі. Артем Вознюк, власник кінотеатру"Москва". Писав що українське майбутнє в Україні це " херня "і обіцяв"ганяти нациків". Виступи Лорак заплановано в клубі "Ітака» на 16 і 17 серпня", - повідомив активіст Сергій Стерненко.

Зазначимо,що Артем Вознюк є власником "Просто Ради.О". Він також має мережу кінотеатрів Одеса-кіно в Києві, Одесі, Дніпрі та Кривому Розі.

Як повідомлялося раніше, Ані Лорак похвалилася фігурою в сексі-сукні. Міні-наряд ледь стримував форми виконавиці.

Hyser також писав, що Ані Лорак у Москві тікала з власного концерту. Що розлютило фанатів артистки?