У гонитві за своїм спокоєм ночами жінка розсердила ЖЕК

Ні для кого не секрет, що, напевно, в кожному місті України влітку існує проблема молодих людей, які ночами у дворах розпивають спиртні напої, порушуючи громадський спокій. Більшість людей в подібних випадках викликають поліцію, проте, як видно, деякі жителі будинків беруть ситуацію в свої руки. Про подібний випадок розповів Telegram-канал "R&B News. Березняки та Русанівка.".

Так, повідомляється, що однією з літніх мешканок Києва, судячи з усього, відпочиваюча на лавочках молодь докучала особливо сильно, тому жінка знайшла досить оригінальне рішення своєї проблеми — просто розпиляти лавочку, на якій молодь шуміла.

Відомо, що даний інцидент стався на вулиці Празькій, 18А в Дніпровському районі Києва. Жінка скаржилася на те, що молоді люди допізна розпивали алкоголь на лавочці і голосно кричали, тому вона розсудила — немає лавочки — немає проблем.

Тим не менш, пізніше з'ясувалося, що лавочки біля цього будинку встановили ще в 2019 році, проте ніяких скарг на те, що хтось голосно там проводить час за ці два роки не надходило. У зв'язку з цим місцевий ЖЕК звернувся до правоохоронних органів із заявою на бабусю за псування майна.

Нагадаємо, в курйозні ситуації потрапляють не тільки звичайні українці, а й політики. Так, 16 липня журналістам вдалося відобразити, як народні обранці від Партії "Слуга народу" пили незрозумілий напій з пляшки "Боржомі", однак це точно було не мінеральна вода, оскільки колір рідини був темно-коричневий.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у стоматологію пробралася жінка, яка вирвала пацієнту 13 зубів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярний виконавець Іван Дорн оселився на звалищі.

Також "Hyser" писав, що у Росії місцеві жителі побачили смерчі з комах.