Українська телеведуча Леся Никитюк поділилася зі своїми фоловерами новим "понеділковим" знімком, на якому відображена в ніжному образі і практично без косметики.

Блондинка постала в шовковій сукні блакитного кольору, яке більше нагадує ночнушку. Вставка на грудях з рюшів ще більше надає їй вид нічної сорочки.

"А вихідні вже пройшли?😖 Сьогодні ПоНЕДІЛЯ?😍Якась я пом’ята короче 😂", - пише Леся, стоячи дійсно в пом'ятій сукні.

Деякі шанувальники порадили телеведучій все ж погладити сукню, а частина фоловерів впевнені, що ночнушки зовсім не слід гладити. А один з шанувальників Лесі і зовсім запропонував їй самому погладити сукню.

"Пушка заряжена 🔥🔥", "Леся, Ви забули плаття погладити 🙂", "Це ж ночнушка,нащо ії прасувати?", "Очень жарко включать утюг", "Как Вы прекрасны без мейка))", "Леся, Ви просто ночну сорочку забули зняти, ще не прокинулись, я теж ще сплю😂", "Можу вас погладити короче😂", "Мятое платье это бомба😂" (Орфографія збережена - прим. ред.), - пишуть вони.

Нагадаємо, не так давно леся Нікітюк показала фото, на якому зображена на тлі великої бібліотеки з книгами. Вона попросила своїх фолловерів підказати їй, що можна було б цікавого прочитати на дозвіллі.

"Книжечку для Лесічки порадьте пліз☺️
Ваші ТОП 5?👇 🏻 👇 🏻 👇 🏻 ",- пише вона під фото.

Раніше Hyser писав про те, що Леся Нікітюк розповіла про розрив з чоловіком.

Також Hyser повідомляв, що Леся Нікітюк одягла корсет і мереживо.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк заінтригувала шанувальників новим знімком.