Народні депутати розповіли, куди планують їхати відпочивати

Кілька днів тому у Верховній Раді пройшло останнє засідання, після якого народні обранці пішли на літні канікули. Відпочивати політики будуть до вересня, а де і скільки грошей планують на це витратити, зізналися в сюжеті телеканалу "Україна 24".

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук заявила, що планує виїхати відпочивати на Закарпатті, де хоче насолодитися чудовими пейзажами й спробувати бринзи, банош. Політик рекомендувала всім українцям подорожувати по своїй країні.

Народний обранець від Партії "європейська солідарність" заявив, що також відпочиватиме в Україні. Він зазначив, що швидше за все відправитися у відпустку в рідну Одесу на Чорне море. Політик зізнався, що багато витрачати на відпочинок не планує, оскільки має де жити в ці дні, а ресторанам та іншим закладам ходити не любить.

Туди ж, до Чорного моря планує їхати й нардеп від "Слуги народу" Євгенія Кравчук. Вона зазначила, що зазвичай проводить відпустку на Азовському морі, але цього року зробила виняток і відправитися в затоку. Політик зізналася, що за її розрахунками цей відпочинок влетить їй у "копієчку", зазначивши, що дешевше було б відпочити навіть у Туреччині.

Деякі з народних обранців планують витратити 50 тисяч гривень на сім'ю, комусь вистачить і 20 тисяч гривень, але є і ті хто планує витратити 5 тисяч доларів. Так, керівник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що планує їхати відпочивати до Хорватії і витратить близько 5 тисяч доларів. Нардеп зазначив, що у нього 6 дітей і тому відпочинок навряд чи обійдеться дешевше.

Раніше портал Hyser повідомляв, що народні депутати розповіли, на яких автомобілях їздять і скільки вони коштують.