У мережі показали пляж, який якісно відрізняється від більшості українських пляжів за зручністю

Цього літа в мережі з'явилася величезна кількість скарга від українських відпочиваючих про те, що на різних курортах почалася справжня навала медуз. Крім того, українці скаржаться на брудну воду і безліч докучливих комах. Однак, видно, не пощастило з відпочинком далеко не всім туристам, оскільки в мережі публікують захоплюючі кадри відпочинку на березі і барвисті пейзажі. Подібні кадри з'явилися в Facebook-спільноті "Курортний".

Так, знаходиться подібний райський куточок для туристів в кемпінгу в селі Курортне, яке знаходиться в Одеській області. Відпочиваючі там люди розповідають про прозору чисту воду і чистий пісок на узбережжі Чорного моря і Шаболатського лиману біля початку Будакської коси в Білгород-Дністровському районі.

На відеороликах, опублікованих звідти видно, що медузи, по всій видимості, кишать не на всіх курортах на Чорному морі. Опублікував ролик користувач написав " додаю Відео для тих, хто пише, що в курортному брудне море з медузами.

Крім того, відпочиваючі в курортному опублікували цілий ряд коротких, але дуже красивих і мальовничих відеороликів зі свого відпочинку, причому курорт виглядає чудово як вранці, так і в денні та вечірні години.

Велика кількість користувачів також просто залишало захоплені коментарі з враженнями від відпочинку: "там дуууже добре. Ми тільки повернулися з відпочинку. Так хочеться знову і знову в курортний. Краса неймовірна!"; "Дуже чисте, ми тільки звідти"; "Я б і не повірила, що в курортному брудне море"; "Супер вода, супер чисте море!; "Відпочинок в курортному — казка".

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Меладзе і Джанабаєва показали, як вони відпочивають влітку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Азовському морі відпочиваючі вирішили проблему медуз - вони почали їх їсти.

Також "Hyser" писав, що українцям розповіли, які регіони України серйозно заллє дощами.