Російський чиновник закликав Україну відмовитися від незалежності і приєднатися до Росії

Якщо раніше в Росії всіма силами спростовували своє відношення до конфлікту на Донбасі та гібридної війни проти України, то зараз ніхто цього не приховує. Так, віцеспікер Держдуми РФ зажадав ліквідувати Україну. Про це він заявив в ефірі програми "60 хвилин".

Заступник спікера Держдуми РФ Петро Толстой закликав Україну попрощатися з незалежністю і повернутися до складу Росії. Він заявив, що захід не зацікавлений у партнерстві з Україною й у важкий момент союзники не подадуть їй "руку допомоги".

Також Петро Толстой в ефірі пропагандистської програми порівняв Україну з "Мавпою з гранатою", зазначивши, що країна збільшує зовнішньополітичну суб'єктність. Російський чиновник закликав Україну відмовитися від незалежності й" повернутися додому", тобто до складу РФ.

Крім того, Толстой не упустив можливість образити сусідню країну, заявивши, що українці здатні тільки "випрошувати подачки та годувати салом іноземних солдатів".

За словами російського політика США в будь-який момент можуть залишити Україну без допомоги, тому на них сподіватися не варто. Точно така ситуація може скластися з Польщею і Німеччиною, які зараз надають підтримку. Петро Толстой в прямому ефірі назвав всіх українців росіянами та закликав повертатися в Російську Федерацію.
"Вам не треба на них сподіватися. Ви - росіяни. Повертайтеся додому", - заявив чиновник в ефірі пропагандистської програми.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Білорусь заходять перші ешелони з російською військовою технікою: вводять солдатів і офіцерів.

Також наш портал інформував, що Володимир Зеленський підписав доленосний закон, який не оцінять У Кремлі.

Нагадаємо, що на кордоні з Росією стався напад на українських прикордонників.