Київські поліцейські затримали жителя Донецької області, який пошкодив клумби на Алеї Героїв Небесної Сотні

У ніч на вівторок, 27 липня чоловік влаштував погром на Алеї Героїв Небесної Сотні в Києві. Правоохоронцям вдалося оперативно відшукати і затримати правопорушника. Про це йдеться в повідомленні пресслужби поліції Києва.

Так, в ніч на 27 липня перехожі помітили чоловіка, який влаштував погром на Алеї Героїв Небесної Сотні. Очевидці повідомили про інцидент правоохоронцям, які патрулювали центральну частину столиці. Поліцейські негайно вирушили на місце події, де виявили чоловіка, який пошкодив клумби.

Місце події. Фото: Національна поліція
Місце події. Фото: Національна поліція

Місце події. Фото: Національна поліція
Місце події. Фото: Національна поліція

Для встановлення особи правопорушника та всіх обставин інциденту, чоловіка було затримано та доставлено до відділення поліції. Хуліганом виявився уродженець Донецької області 1980 року народження. Поліцейські спробували встановити мотиви вчинку чоловіка, проте пояснити чому так зробив він не зміг. Правопорушення було зареєстровано і тепер вирішується питання про покарання чоловіка.

До слова, нещодавно в центрі Києва на чоловіка напали через українську мову. Чоловік прогулювався по ботсаду імені Фоміна, де захотів купати морозиво, але продавчиня відмовила йому в обслуговуванні через те, що він говорив українською мовою. Поруч з нею, за словами потерпілого, стояв її чоловік, який і завдав йому кілька ударів. Прибулі на місце інциденту поліцейські відмовилися приймати заяву від потерпілого і навіть не підійшли до нападника.