Лікар прокоментував стан Леоніда Кравчука.

У глави української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) Леоніда Кравчука, найімовірніше, є якісь супутні захворювання, які зараз значно погіршують його стан здоров'я. Тому що він вже близько місяця знаходиться на апараті штучної вентиляції легенів. До цього політик переніс серйозну операцію на серці. Але ось повністю піти на поправку він поки не може.

Про те, що у Кравчука є супутні захворювання розповів лікар Віктор Литвиненко в матеріалі "ОГЛЯДАЧ".

"Швидше за все, це набуті вади серця – недостатність мітрального або аортального клапана, або комбінований стеноз або кілька супутніх патологій", – прокоментував медик.

Віктор Литвиненко підкреслив, що у Кравчука напевно є коронарна недостатність. Це якраз і призводить до того, що він постійно знаходиться на штучній вентідяціі легких.

Як підкреслив лікар, що в такій ситуації якісь прогнози на майбутнє може давати толь той кардіохірург, який проводив операцію екс-президенту України. Адже він знає повну історію його хвороб.

Лікар також запевнив, що з урахуванням того, що у Кравчука в будь - якому випадку в силу його віку є супутні захворювання-в будь-який момент може статися найгірше. Тому лікарі, які стежать за його станом, повинні бути максимально на контролі. Щоб не пропустити погіршення здоров'я і точку не повернення.

Тому залишається тільки сподіватися на те, що Леонід Кравчук незабаром піде на поправку і знову повернеться до своєї роботи. Але поки робити якісь прогнози, коли це станеться дуже рано.

Раніше Hyser писав про те, що стало відомо, скільки цього року відпочиватимуть депутати.

Також писали, що екс-президенту України зробили складну операцію на серці.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський виступив з гучною заявою щодо Донбасу.