На уродженку України і російську актрису театру і кіно Лію Ахеджакову громадська організація "Офіцери Росії" подала скаргу в генпрокуратуру і мерію міста Москва звинувачуючи її в неетичності, хамстві і образах ветеранів і членів їх сімей під час вистави "Перший хліб".

83-річна актриса не промовчала і відповіла на звинувачення, пишуть "uazmi".

В ефірі одного з російських телеканалів заявила, що зараз досить багато ображених у зв'язку з ситуацією, що сталася, на чиїх почуттях легко грати. Але вони театри і вистави не відвідують.

Постановку за участю актриси порахували неповажною по відношенню до захисників Вітчизни. Крім того, сценаристів звинуватили в тому, що була використана ненормативна лексика, а також звучала "неприкрита пропаганда одностатевого кохання".

Актриса розповіла, що деякі зажадали, щоб вона пройшла перевірку на стан свого психічного здоров'я, а інші наполягли на тому, щоб позбавити її звання Народної артистки.

Лія Ахеджакова каже, що в театрі приблизно знають, хто "науськал". За її словами, якийсь "стукач " або" ідіот " доніс військовим, що вона лається матом на кладовищі. На що вона обурено відреагувала і заявила, що ніякої наруги немає. Вона розмовляє з могилами, що лежать там людей, серед яких один ветеран ВВВ.

Разом з тим, вона заявила, що якщо потрібно, то нехай позбавляють її звання народної і вона може бути не народною і без цього вона зможе вижити.

Зазначимо, що прем'єра вистави відбулася 19 червня. Через кілька днів "Офіцери Росії" звинуватили Ахеджакову в образах і тут же зажадали змінити постановку до наступного показу вистави.

Раніше Hyser писав, що Лія Ахеджакова святкує 83-й рік народження. Що бажають кращій подрузі України.

Також Hyser повідомляв, що Ольга Бузова стала головною театральною дівою.

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров обурив шанувальників дивною творчістю.