У південній частині Російської Федерації на одному з найбільших хімічних заводів "Комбінат Каменський" прогримів потужний вибух, який перейшов у пожежу. Відомо, що на заводі, який розташований в Ростовській області РФ, виробляють боєприпаси.

Про це повідомляє портал "Уніан".

Останнім часом по всьому світу відбувається щось страшне і незрозуміле, раптово спалахують пожежі. Так, в Російській Федерації прогримів потужний вибух, після чого спалахнула пожежа. Йдеться про хімічний завод, де зберігаються боєприпаси.

Згідно з інформацією від підприємства, у четвер, 29 липня 2021 року, близько 8 години вечора в одному з цехів заводу сталося загоряння. Повідомляється, що загоряння ліквідували практично миттєво за допомогою системи пожежної безпеки і співробітників пожежної служби.

Важливо знати те, що в навколишнє середовище не було ніяких шкідливих викидів. Також відомо, що в результаті пожежі 7 осіб були доставлені в медичний заклад. За словами лікарів, всі ці люди отримали серйозні опіки тіла.

Пізніше стало відомо, що 6 осіб, яких відправили до лікарні, отримали 100% хімічних опіків тіла. Ще одна людина, яка постраждала в пожежі, отримала 80% опіків.

При цьому, працівники заводу отримали опіки після вибуху, коли вони ремонтували в цеху виробництва полімерів. На сайті підприємства уточнили, що завод "Комбінат Каменський" випускає необхідну хімічну продукцію, яка допомагає вирішувати важливі завдання і зміцнювати обороноздатність країни.

Також йдеться і про те, що підприємство підписало великий контракт з доставки секретних виробів для об'єднання "Сплав" ім. Ганичева. Повідомляється, що об'єднання виготовляє реактивні системи "Ураган", "Град" і "Смерч".

Нагадаємо, що у Рівному прогримів потужний вибух на підприємстві, яке займається виробництвом мінеральних добрив.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у Харкові стався серйозний вибух на складі, де зберігається деревина.

Також портал "Hyser" писав, що в Одеській області на ходу несподівано загорівся пасажирський потяг.