У всіма улюбленої Кирилівці стався інцидент. Відомо, що в 2021 році дуже багато туристів вирушило на відпочинок на Азовське море. У зв'язку з тим, що тривалий час люди перебували на самоізоляції, курортний сезон 2021 року вийшов вибуховим.

Про це повідомляє портал "Сегодня"

Ні для кого не секрет, що катання на банані – дуже популярна розвага на відпочинку. Багато людей люблять кататися на банані, насолоджуючись морськими бризками. Бувають різні веселі і забавні випадки, коли люди перевертаються у воду, насолоджуючись унікальним катанням.

Стало відомо, що в Запорізькій області в Кирилівці люди, які каталися на банані, стали жертвами непередбачуваного інциденту. Гідроцикл на швидкості врізався в банан, коли він був переповнений людьми. На превеликий жаль, є постраждалі, які хотіли весело провести час.

1 серпня 2021 року ввечері, близько 6 години, на Кирилівському пляжі стався нещасний випадок. Чоловік, який катався на гідроциклі, врізався в банан з відпочиваючими туристами. Ця ДТП стало великою несподіванкою для відпочиваючих і, на жаль, є постраждалі при неприємному інциденті.

На даний момент ніяких подробиць немає, є інформація, що співробітники поліції і швидкої допомоги прибули на місце ДТП і всі деталі з'ясовуються.

Крім цього, в Кирилівці стався ще один справжній колапс. Чоловік з Полтавської області, який приїхав до Кирилівки на відпочинок, почав себе неадекватно вести. Через його поведінку співробітникам правоохоронних органів довелося затримати туриста. Але чоловік повівся агресивно і напав на поліцейського.

Молодий чоловік 1994 року народження поводився неадекватно на базі відпочинку, провокуючи людей на бійку. Відомо, що він раніше притягувався до відповідальності за злочини. Медики повідомили, що чоловік був у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння.

Чоловік, що відпочивав, не реагував на зауваження поліції і був затриманий. Через неадекватну поведінку йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у мережі розповіли, як Олег Кензов буянив в курортному містечку.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили, що в Кирилівці - навала медуз.

Також портал "Hyser" писав, що справжній смерч обрушився на Кирилівку.