У Росії після вакцинації померли три людини.

На Кубані після введення препарату ЕпіВакКорона виробництва Новосибірського "Вектора", померла практично вся сім'я. Препарат був введений чотирьом членам сім'ї в один день. Після цього по черзі померли обоє батьків і бабуся. У живих залишився тільки дідусь, який також був щеплений, але його лікарі встигли госпіталізувати в лікарню у вкрай важкому стані.

В результаті цієї жахливої ситуації сиротою залишилася дитина 13 років. За словами родички сім'ї Олени, у всіх членів сім'ї спостерігалися проблеми зі здоров'ям. Вони страждали на цукровий діабет, у деяких були проблеми з нирками. Можливо, що це стало причиною їх смерті.

В іншому РосЗМІ вказується, що всі загиблі члени сім'ї встигли отримати тільки одну дозу вакцини, але і вона для них виявилася смертельною. Вже на наступний день у них сильно піднялася температура тіла. Після цього була викликана карета швидкої допомоги, яка госпіталізувала всіх чотирьох осіб. Але трьом допомогти так і не змогли.

Коли інформацію про подію поширили в соціальних мережах, в Міністерстві охорони Здоров'я Росії почали перевірку.

Тепер їм доведеться встановити, чи могла вакцина спровокувати погіршення здоров'я. Про долю хлопчика також нічого невідомо. Швидше за все він потрапить в дитбудинок.

Нагадаємо, на території Російської Федерації за останній час було зафіксовано рекордну кількість людей з діагнозом коронавірус. При тому, що на території цієї держави активно поширюється новий штам хвороби під назвою "Дельта". В уряді було прийнято рішення прищеплювати населення вакциною вітчизняного виробництва, яка не визнана ні в одній країні.

Раніше Hyser писав про те, що в Україні було прийнято рішення посилити правила в'їзду для іноземців.

Також писали, що українців стали вакцинувати в автобусах.

Нагадаємо, що запроваджено нові правила щодо самоізоляції.