Як правило, відпустка з трагічним фіналом трапляється найчастіше через необережність на воді, недарма МНС Росії закликає відпочиваючих, де б то не було, чи не купатися в нетверезому вигляді, в негоду і стежити за своїми дітьми. Туристів з Самари нещастя ж наздогнало по дорозі додому.

Так, стало відомо, що 2 серпня близько 18:00 на головному шосе в районі Манавгата в Туреччині перекинувся на бік автобус, який перевозив 22 російських туриста, в тому числі і 9 дітей, пишуть росЗМІ. Всі вони о 21: 50 повинні були вилетіти рейсом ZF 6394 в Самару, проте чотирьох з них вже точно будуть перевозити спецрейсами виключно для поховання. На щастя дітей серед загиблих немає.

За попередньою інформацією, водій автобуса, що прямував з селища Конакли в аеропорт Анталії, не впорався з керуванням, перетнув розділову огорожу, врізався в бетонну перешкоду і перекинувся. Зараз він без свідомості і у важкому стані знаходиться в одній з лікарень провінції Анталья.

Крім водія в реанімацію забрали ще двох росіян, стан ще п'ятьох важкий. В цілому постраждалих 16, всі вони доставлені в місцеві лікарні.

За інформацією від МОЗ Росії туристам надають всю необхідну допомогу. Більш того, для родичів постраждалих відкрита гаряча лінія за номером +905383933451 і зараз вирішується питання про їх приїзд до постраждалих родичів.

Крім того, раніше губернатор Самарської області Дмитро Азаров заявив, що тим, хто постраждав у ДТП, а також сім'ям загиблих нададуть всебічну підтримку.

Один з постраждалих, Сергій Кремньов, вже встиг поспілкуватися з журналістами. Зараз чоловік перебуває в лікарні з травмою спини, а у його дитини діагностовано струс головного мозку.

За його словами у автобуса "щось сталося з колесом", після чого пасажири відчули удар.

"По дорозі щось сталося з колесом, був різкий удар. Автобус виїхав на зустрічну смугу, врізався в стовп і перекинувся на праву сторону", - розповів він

Раніше "Hyser" писав, що українцям пояснили нюанси роботи платних парковок.

Також наш портал повідомляв, що ДТП на Уманщині забрала життя цілої родини.

Нагадавши, в Україні вводять платні дороги.