Відомий радянський і російський актор Анатолій Рудаков померти на 73-му році життя в неділю, 1 серпня, в Санкт-Петербурзі.

Сумну звістку повідомив виконавчий директор Спілки кінематографістів у Санкт-Петербурзі Олександр Вігенович, пишуть "Факти".

За словами Вігеновича, останні чотири тижні Рудаков провів у лікарні з діагнозом коронавірус. Останні два дні свого життя він був підключений до аппарту ШВЛ. "Серце не витримало. Однак офіційна причина смерті ще не відома, як і дата прощання", - сказав він.

Відзначимо, що Анатолій Рудаков з'явився на світ 24 липня 1950 року в селі Велике ситне Полоцької області (в даний час це Білорусь).

Його дебют відбувся в 1973 році. Актор виконав роль єфрейтора Осініна у фільмі "Я служу на кордоні".

Найпопулярніші фільми за участю Рудакова:

"Сержант міліції",

"Мерседес йде від погоні",

"Знайти і знешкодити",

"Я тебе ніколи не забуду",

"Макар-слідопит".

В останні роки свого життя він знявся в таких серіалах, як "Кобра. Антитерор", "Майстер і Маргарита", "Злочин і кара", "Шерлок Холмс".

Нагадаємо, що два актори серіалу "Вулиці розбитих ліхтарів" пішли з життя за одну добу. Першою померла Інна Волгіна, а слідом за нею Олександр Лєсков.

Лєскову на момент смерті було 74, причина не уточнюється. Відомій російській актрисі Інні Волгіної, якій не стало 24 червня, було всього 53 роки.

Раніше Hyser писав про те, що зупинилося серце відомого українського хореографа, члена журі "Танців з зірками" Григорія Чапкіса.

Також Hyser повідомляв, що пішов з життя актор театру і кіно Нед Бітті, який запам'ятався багатьом глядачам за фільмами про Супермена.

Нагадаємо, що на 67 - му році життя зупинилося серце відомого українського вченого і дипломата Богдана Соколовського.