Українцям повідомили, що сьогодні вранці, 6 серпня, в столиці України сталася аварія. Жінка на великій швидкості влетіла в невеликі магазинчики, які прийнято називати МАФами.

Про це повідомляє портал "OBOZREVATEL".

Відомо, що сьогодні вранці водій, який кудись дуже поспішав на позашляховику, буквально зніс маленький квітковий магазин і магазинчик з сигаретами. Цей інцидент стався в районі Позняків, на вулиці Олександра Мишуги. Варто відзначити, що люди, що сиділи в позашляховику, постраждали, і довелося викликати рятувальників на місце події.

У соціальній мережі відреагували на знімки з місця дорожньої події.

"Ранок почався з квітів, кави і сигарет. Дівчина за кермом елітного авто знесла два МАФи", - кажуть юзери соцмережі.

ДТП
ДТП

На фотографіях, які вже оприлюднили в соціальній мережі з самого ранку, можна побачити, як шматки від кіосків розлетілися в різні боки і недбало валяються по тротуару і на проїжджій частині.

Жінка випробувала не тільки себе на міцність, але і свій позашляховик. Удар був досить сильний, членам рятувальної служби довелося діставати людей з салону машини, так як вони не могли вилізти звідти самостійно.

ДТП
ДТП

На місце ДТП приїхали співробітники правоохоронних органів і швидка допомога. Поліція намагається з'ясувати всі подробиці, і людям, які були в машині, надана медична допомога. Більше ніяких подробиць немає.

Крім цього, два дні тому в Києві сталося ще одна ДТП. Водій автомобіля врізався в масивну вантажівку, після чого зник з місця події. Є інформація про те, що через цю аварію постраждала дівчина.

На Деміївській площі близько 22.30 ночі сталася аварія, де автомобіль марки BMW X5 в'їхав у вантажівку Renault. Через це ДТП постраждала дівчина, яка перебувала в легковому автомобілі.

ДТП
ДТП

Свідок цієї аварії розповів, що автомобіль BMW на високій швидкості зачепив велику вантажівку, через що постраждала дівчина в легковому автомобілі. Водій марки BMW ніяк не відреагував на те, що сталося, і втік з місця події.

Нагадаємо, що українським водіям повідомили про новий спосіб викрадення їхніх автомобілів.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", не тверезий лікар потрапив у ДТП у Києві.