В Азовському морі був помічений двометровий крокодил.

На Арбатській стрілці відпочиваючими був помічений двометровий крокодил. Він знаходився в одному з водойм, який утворився після видобутку піску. Відпочиваючі тут же повідомили про це в поліцію. Так як це ссавець дуже небезпечно і може нашкодити людині, аж до летального результату. На місце події відразу ж прибули правоохоронні органи, які оточили місце знаходження крокодила.

Але рятувальники і служба з вилову тварин прибули тільки вчора. Коли вони стали діставати тварину з води, то воно було мертве.

Причину загибелі повинні визначити ветеринари. Як повідомили відпочиваючі, що вони ще бачили живого крокодила, який їв спійману ним качку. Місцева влада тут же відзвітувала, що їм ніхто не повідомляв про зникнення ссавця.

Експерти висловили свою думку, що крокодил цілком міг втекти з приватного зоопарку. На жаль, вони поки не всі знаходяться під державним контролем і відстежити всіх тварин просто неможливо. Пагони тварин, на жаль, часто трапляються і це вже не в перший раз.

Також було висловлено припущення, що саме цей крокодил міг якимось чином доплисти до Арбатської Стрілки після потопу в Ялті. Тому що там якраз сильно постраждав зоопарк з крокодилами і вони буквально розбіглися по воді. Однак, така версія малоймовірна, тому що тоді тварині треба було виконати чималий шлях. Але все ж поки ніхто цю версію повністю не відкидає. Так як вона має місце бути і її потрібно перевірити.

Раніше Hyser писав про те, що у Кирилівці люди постраждали при катанні на банані.

Також писали, що українців атакують руді іспанські гаді.

Нагадаємо, що в Одеській області море перетворилося на кисіль.