На Олімпіаді-2020 стався черговий скандал. Українська легкоатлетка Марина Килипко розплакалася в прямому ефірі, скаржачись на те, що залишилася без тренера під час змагань.

Стрибунка показала результат 4,50 метра і посіла п'яте місце, але залишилася вкрай незадоволена результатом і тим, що під час виступу не відчувала тренерської підтримки.

Під час бесіди з журналістами каналу UA:Перший, дівчина розповіла, що процес спортивної підготовки йшов добре, але вона вважає, що повинен бути тренер. За її словами, причин відсутності наставника їй так і не пояснили, і вона досі перебуває в невіданні. Про це пише видання Обозреватель.

Марина Килипко зізналася, що могла продемонструвати кращий результат, але зазначила, що доклала максимум зусиль, щоб зайняти гідне місце серед конкурентів.

Але, та обставина, що поруч не було тренера, істотно вплинула на її настрій. "Ти вбиваєш себе, тренуєшся стільки років, а потім опиняєшся в секторі одна. Сьогодні я вийшла на розминку, а на трибуні жодної душі з України. У всіх тренери сидять, хоч якась підтримка, а я одна...» - розчаровано констатувала спортсменка.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Марина подякувала всім, хто підтримав її після цього скандалу:

Раніше "Hyser" писав про те, що російські спортсменки були з ганьбою освистані з трибун на Олімпіаді-2020.

Також наш портал розповів про те, що український депутат-боєць Беленюк станцював гопак після перемоги.

Нагадуємо, що учасники Олімпіади були помічені з горілкою і кальяном в роздягальні.