Останній місяць літа став справжнім подивом для всіх жителів України, погода з кожним роком підкидає несподівані сюрпризи, які дивують все більше і більше. Цього разу трасу Одеса-Миколаїв засипало снігом.

Про це повідомляє портал "Vgorode"

Сьогодні, 7 серпня, в соціальній мережі відбувається справжній фурор. Всім українцям повідомляють, що на початку серпня місяця на території України випав сніг. Це пов'язано з тим, що була дуже сильна негода, і випало неймовірно багато граду, через що дорога здавалася покритою снігом.

Варто відзначити, що температура стрімко знизилася, показуючи 20 градусів вище нуля на ртутних стовпчиках. Весь рух на трасі було дуже утруднено, так як жоден водій не був готовий до такого повороту подій. Автомобілі заносило, так як літня гума не особливо добре себе показує в таких ситуаціях.

У соціальних мережах зараз дуже багато відеороликів, на яких видно снігову дорогу в літній час. Українці з великим подивом і посмішкою на обличчі спостерігають за ситуацією, що склалася.

Раніше синоптики попереджали всіх жителів України про можливу негоду. Це все пов'язано з циклоном під назвою "Henri", який прийшов в Україну з Європи. Він приніс з собою великий вітер, грози, град і шквали.

Відомо, що в Карпатах випало дуже багато опадів, що понесло за собою великі збитки. Одеса також зазнала чимало збитків через те, що був дуже сильний дощ.

В Одесі на вулиці Балківській затопило цілий гіпермаркет Fozzy. Багато людей були дуже перелякані, так як води було по щиколотку. У відвідувачів гіпермаркету почалася паніка, вони думали, що через негоду на них обвалиться стеля.

На вулицях був потоп, а через пошкоджений дах вода, яка утворилася через зливу, потрапила всередину будівлі.

Крім цього, синоптики попередили про те, що в Україні введено відразу два попередження. Перше - попередження про можливі пожежі і друге - штормове попередження.

Всім українцям потрібно бути гранично обережними, так як негода зараз царює майже по всій території України.

Нагадаємо, що синоптики порадували українців приємною погодою на вихідні.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українців попередили про потужні урагани.