Під Тернополем у ніч на 8 серпня поїзд зійшов з рейок.

На залізничних коліях трапилася чергова надзвичайна подія. Там з рейок зійшов потяг, який прямував з міста Києва. Інцидент стався вночі.

Зійшов з рейок локомотив і трьома колісними парами перший вагон поїзда № 357 Рахів - Київ. Після відчеплення складу від локомотива і вагона, поїзд був відправлений зі станції Березовиця-острів із затримкою майже на три години.

Через те, що перший вагон також зійшов з рейок, пасажирів з нього пересадили в інші вагони. Пасажири до Тернополя і Причіпна група вирушила на поїзді №82 для скорочення затримки. Тому що і так багато поїздів через подію були затримані. Повідомляється про те, що в результаті сходу локомотива і одного вагона ніхто не постраждав.

На даний момент з'ясовуються причини, чому таке могло статися. Через інцидент також затримався зустрічний поїзд № 358 Київ - Рахів на 2 години 25 хвилин. Сам потяг, який потрапив у таку біду затримався на 2 години і 48 хвилин.

Зазначимо, це не перший раз, коли цього року поїзд сходить з рейок. Але як правило ніхто в таких аваріях не отримує ніяких травм. Найчастіше в подібні інциденти потрапляє поїзд"Інтерсіті". В Укрзалізниці не раз говорили про те, що вони працюють над цією проблемою. Тому що від цього залежить здоров'я і життя пасажирів.

Також ведеться робота над тим, щоб поліпшити самі поїзди і рейки. Так як найчастіше причиною таких аварій як є старість самих вагонів. Ужу не кажучи про стан і самих шляхів. Але робота в цьому напрямку активно ведеться і незабаром все змінитися на краще.

Раніше Hyser писав про те, що українці не можуть купити квитки через сайт, постійно видає незрозумілу помилку.

Також писали, що Укрзалізниця запускає нові додаткові поїзди за популярними напрямками.

Нагадаємо, що у Києві можуть закрити кілька станцій метро.