Керівник фракції "Слуга народу" у Верховній Раді України Давид Арахамія прийняв участь в з'їзді політсили у Скадовську.

Арахамія, який часто використовує псевдонім David Braun, виступив перед молодіжним крилом "Слуги народу", пише Телеграм-канал "Деренюга".

На відеозаписі видно, що глава "Слуги народу" зіграв за діджейським пультом, а позаду нього на екрані виднілася напис DJ DAVID BRAUN. Судячи з реакції молоді, їм подобаються сети Арахамії.

Народний депутат від "Слуги народу" Сергій Гривко у своєму Facebook повідомив, що захід відвідало понад 250 активістів. Три дні вони всі проходили тренінги по ряду напрямків. Допомагали їм у цьому народні депутати, представники міністерств, профільні експерти та бізнес-тренери.

На офіційному сайті "Слуги народу"повідомляється, що 3-денний з'їзд молодіжного крила партії "Слуга народу" "Зе! Кемп" стартував 5 серпня у Скадовську Херсонської області.

Нагадаємо, що не так давно в залі Верховної Ради стався скандал, в якому був задіяний глава фракції "Слуга народу". Арахамія не впізнав і образив двох співавторів Конституції України.

Telegram-канал "Через плечо" повідомив, що це сталося 28 червня на урочистому засіданні, яке було присвячене святкуванню Дня Конституції.

Повідомляється, що на засідання прийшли Степан Хмара та Віктор Шишкіна, які є співавторами Конституції України. На них були надіті футболки "Зе! Вбивця Конституції".

Коли "слуга" побачив їх, він був спантеличений і поцікавився у своїх сопартійців, хто це такі. Журналістам вдалося зафіксувати екран його телефону, коли Арахамія писав повідомлення. На екрані можна було чітко розгледіти його питання. "Що це за два діда-мопеда? Стоять у залі" - написав своїм колегам Арахамія.

Ті почали пояснювати голові фракції, хто такі Хмара і Шишкін, упустивши той факт, що вони обидва є співавторами Конституції України.

Раніше Hyser писав про те, що український уряд хоче роздати всім громадянам нові паспорти.

Також Hyser повідомляв, що стало відомо, коли і наскільки уряд підвищить мінімальну зарплату.

Нагадаємо, що українцям заявили, що подорожчання комуналки почнеться зі столиці.