Модель Яна Варнакова, яка здобула перемогу в конкурсі "Міс Молдова" в 2008 році, потрапила в скандал, коли відповіла жінці російською мовою.

Інцидент стався в Кишеневі, частину якого Яна записала на свій телефон, пише "Главред".

Повідомляється, що під час того, як невідома жінка знімала гроші з банкомату, підійшла Варнакова і тій здалося, що занадто близько. Невідома подумала, що вона хоче підглянути її пін-код, тому почала обурюватися.

Але коли Яна Варнакова заговорила російською мовою, та і зовсім почала лаятися і всіляко ображати дівчину. Крім "стерви" і "смердючої російської" вона отримала ще сумкою від жінки.

Варнакова планувала викликати на місце поліцію, але чи приїжджали правоохоронці достовірно невідомо.

"Я повторюся, не важливо, який ви нації, релігії і кольору шкіри, ми всі люди. Бережіть себе і своїх близьких", - прокоментувала інцидент Варнакова.

Нагадаємо, що раніше український лідер Володимир Зеленський зробив звернення до жителів окупованих Донецької та Луганської областей.

Шостий президент заявив, що окупований Крим і Донбас ніколи не будуть частиною Російської Федерації. Він упевнений, що як би Росія не намагалася переписати історію, це у неї не вийде.

Володимир Зеленський говорив російською мовою спеціально для телеканалу "Дом", який показують в окупованому Криму, Донбасі та Луганщині.

Всім, хто вважає себе росіянами, гарант порадив їхати в Російську Федерацію і шукати там притулок. Ну а українцям він пообіцяв швидку деокупацію і закликав трохи потерпіти.

Зеленський впевнений, що окупанти ніколи не будуть любити українські землі так, як їх люблять українці, а Крим ніколи не буде російським, незважаючи на всі зусилля окупантів.

Раніше Hyser писав про те, що в Україні з'явилося нове озброєння, яке налякає Путіна.

Також Hyser повідомляв, що Володимир Зеленський з'явився в центрі Києва без охорони.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський віддав незвичайний наказ військовим.