Тіло загиблого підліток змогли виявити тільки через 17 років.

У Тернопільській області проводять експертизу кісток підлітка, знайдених на звалищі села Гнилички Підволочиської громади. Найімовірніше, що вони належать підлітку 16 років на ім'я Юрій Семеню. Росно 17 років тому хлопець пішов з дому і більше не повернувся. Виявити його тіло так тоді і не вдалося правоохоронним органам.

Хлопець зник у березні 2004 року в селі Сухівці, де жив з родиною. У травні того ж року Юрію мало виповнитися 16 років.

Як розповіли родичі загиблого хлопця, що його тіло закопали на звалищі троє друзів. У день своєї загибелі він повернувся додому, поїв і після сказав, що піде на підробіток. Але після його вже ніхто не бачив.

За словами жінки, один з тих, хто закопав тіло Юрія є її кумом. Він зараз за кордоном. У телефонній розмові він зізнався, як все сталося. Юрія вдарило струмом, його двоє друзів стали намагатися відкачати, робити штучне дихання, але це нічого не допомагало.

Тоді вони вирішили закопати його на смітнику.

Брат загиблого хлопця Володимир каже, як тільки брат пропав, звернувся в поліцію. Але тоді нічо6го зробити не змогли. Тіло не було знайдено. Злочинців теж не вдалося встановити. Тому пошуки припинили і справу закрили.

у смітнику в Тернопільській області знайшли останки 10-річного хлопця, який зник 17 років тому, фото: скріншот

у смітнику в Тернопільській області знайшли останки 10-річного хлопця, який зник 17 років тому, фото: скріншот

Раніше Hyser писав про те, що в Одесі обірвався ліфт, в якому знаходилося 12 осіб.

Також писали, що під Києвом перекинулася маршрутка з людьми.

Нагадаємо, що у Кривому Розі чоловік підірвав дві гранати.