У Мережу потрапила дуже трагічна і сумна новина. Йдеться про нещасний випадок, в якому постраждали люди.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі "РБК-Україна"

У Російській Федерації на Камчатському краї розбився вертоліт, на борту якого знаходилися пасажири. Є інформація, що вертоліт Мі-8 перевозив 13 туристів, а екіпаж складався з трьох осіб.

Відомо, що близько першої години ночі, якщо орієнтуватися на московський час, було отримано повідомлення про те, що вертоліт Мі-8 з туристами здійснив дуже жорстку посадку біля озера на Камчатському краї. Є інформація, що вертоліт Мі-8 належить компанії «Витязь-Аеро».

Міністерство Російської Федерації у справах цивільної оборони та надзвичайних ситуацій та ліквідації наслідків стихійних лих (МНС) повідомляє, що по прибуттю на місце події було виявлено 7 осіб, двоє з яких отримали травми. Крім цього, надійшла інформація про те, що на борту вертольота була дитина.

Крім того, що дві людини знаходиться у важкому стані, ніякої докладної інформації поки що немає. На даний момент ведуться пошукові роботи і залучено багато рятувальників, співробітників поліції і медиків, а також 8 одиниць техніки. Близько 50-ти чоловік наполегливо працюють, щоб врятувати людей, які були на борту Мі-8.

Не варто упускати дуже важливий факт, що екстрена служба повідомила, що через сильний туман літак, який відправився на допомогу, не може долетіти до місця події.

Варто відзначити, що, на превеликий жаль, це не єдина авіапригода, яка сталася днями. Нещодавно в обід за київським часом сталося падіння літака з туристами у Франції.

Відомо, що біля департаменту Савоя через страшну подію з життя пішло три людини. Ця трагедія сталася на південному сході Франції.

Рятувальники, які моментально відреагували на інформацію, що надійшла, вирушили на місце катастрофи. За їхніми даними, на борту літака було 4 людини, троє з них загинули, одній дівчині вдалося врятуватися, так як вона змогла катапультуватися. Поки ще немає інформації про те, хто ця дівчина, йде уточнення її особистості.

Люди, які стали свідками жахливої аварії, розповіли про те, як бачили, що літак врізався в Дерева, загорівся і розколовся на дві частини.

Нагадаємо, що в Одесі впав ліфт з людьми.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у столиці України сталася страшна ДТП.