Українські фермери знатно постаралися, щоб зробити своїм землякам приємність. На честь великого прийдешнього свята, наші улюблені фермери виростили яблука з українкою символікою.

Відповідну інформацію надав портал "ukranews.com"

Стало відомо, що фермери, які проживають на території Вінницької області, вирішили зробити унікальний сюрприз для жителів України. На честь великого свята до Дня Незалежності України, фермери виростили унікальні яблука, на яких зображений тризуб.

Як ви могли здогадатися, дивовижні фрукти виросли у Вінницькій області. Дані яблучка із зображенням тризуба були вирощені за спецзамовленням.

Варто відзначити, що фермери так і не повідомили, хто ж зробив це цікаве замовлення, вони послалися на комерційну таємницю.

Жінка-підприємець сказала, що цього року нашу улюблену Україну чекає неймовірний ювілей, в чотири 30-тиріччя незалежності. Саме тому було прийнято рішення виростити яблука з українкою символікою, щоб дарувати радість українським громадянам.

Важливо відзначити, що фермери виявилися дуже добрі і поділилися своїм секретом, вони розповіли, як роблять такі візерунки на плодах. За їх словами, для того, щоб отримати бажаний малюнок, необхідно наклеїти спеціальне зображення з потрібним візерунком на сам плід. У той час поки фрукти дозрівають, під наклейкою формується потрібний малюнок.

Яблуко
Яблуко

Фермери розповіли, що найчастіше замовляють фрукти із зображеннями смайликів і сердець. Виявляється, це вже давно не рідкість і не відкриття. Люди дарують своїм близьким фрукти з цікавими зображеннями на різноманітні свята. Наприклад, яблуко з малюнком серця – дуже популярно на День закоханих.

Варто відзначити, що на День Незалежності в Києві готується грандіозне шоу. 24 серпня на центральній вулиці Києва пройде парад ЗСУ, після чого виступить легендарний артист з Італії-Андреа Бочеллі.

Важливо згадати те, що на честь 30-річчя незалежності України було виділено 100 мільйонів гривень на гуляння.

Нагадаємо, що експерти розповіли, які продукти не варто їсти на сніданок.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям розповіли, як приготувати якісний лимонад.