В Хаджибейському Лимані почався масовий мор риби і креветки.

Пляжі Одеси знову засмучують відпочиваючих. На цей раз у Хаджибейському Лимані почався масовий мор риби і креветки. Від цього там стоїть просто нестерпний запах, який поширюється на кілька кілометрів в окрузі. Знаходиться в цьому районі неможливо і це не кажучи про відпочинок.

Рясні дощі і сильна спека сприяли різкому росту і цвітінню водоростей. Через це рівень кисню у воді знизився до небезпечного рівня.

В результаті цього почали гинути креветки і риба. На березі загибла живність почала розкладатися.

Місцеві жителі говорять про те, що вода в Лимані стала охолоджуватися. В результаті цього залишки загиблої риби і креветок почали повільно опускатися на дно. Від цього неприємного запаху стало значно менше, але все одно поки лиман не годиться для відпочинку туристів.

Зазначимо, що цього року відпочиваючим неабияк "дісталося". Спочатку їм довелося терпіти навалу медуз на Азовському морі. Їх було настільки багато, що зайти в воду не представлялося можливим. Вода нагадувала кисіль. Багато туристів отримали сильні опіки від цих морських жителів.

Після на одеських пляжах було дуже багато водоростей через спеку. Море починало активно цвісти. Перебувати на пляжі було неможливо, так як дуже сильно смерділо. Місцевим комунальним службам доводилося вивозити водорості на тракторах. Також допомагали в цьому і місцеві жителі.

Також туристи на Азовському морі відзначали навалу комах зокрема комарів і сонечок. Після їх масово потравили, щоб вони не заважали відпочиваючим. І це не кажучи про негоду і проливні дощі. Відпочинок цього року виявився веселим.

Раніше Hyser писав про те, що в Одесі зірвався ліфт з пасажирами з 12 поверху.

Також писали, що у затопленій Кирилівці відпочиваючі влаштували розваги на машинах.

Нагадаємо, що на Україну насувається шквал з грозами.