На Кримський півострів в черговий раз всіма силами обрушилася стихія

Над окупованим Росією Кримом в черговий раз пройшов найсильніший злива, який паралізував ділянку на важливій автодорозі Сімферополь-Ялта. Затоплення виявилося настільки сильним, що транспорт по дорозі пересувається насилу. Про це повідомляє iнформаційний портал "Апостроф" з посиланням на російські засоби масової інформації.

Повідомляється, що 11 серпня, в середу ввечері в Сімферопольському районі пройшла сильна злива, яка стала причиною того, що природний природний водойму перенаповнився і розлився між населеними пунктами Краснолісся і добре. В результаті в зоні підтоплення опинився одноповерховий Багатоквартирний будинок, а також території двох приватних домоволодінь.

Місцеві рятувальники зазначили, що вода із зони підтоплення виходить самопливом. В даний момент рятувальники збирають і уточнюють інформацію. Відзначається, що до цього сильні дощі на території Криму проходили в другій половині червня і в перших числах липня, через що величезна кількість районів півострова виявилися підтоплені. Найсильніше тоді постраждали Керч, Ялта і Бахчисарайський район.

Нагадаємо, 12 серпня українські синоптики попереджають про те, що Південно-східні регіони нашої країни накриють зливи з ураганами. Також в цей день дуже ймовірні шквали і грози. В інших же регіонах України буде сонячно і без опадів, хоча можлива поява сильного, поривчастого вітру з північного заходу.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Туреччина постраждала від потужних повеней і зсувів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українців попередили про прихід дуже сильної спеки.

Також "Hyser" писав, що українці здивувалися появі снігу на трасі Київ-Миколаїв у серпні.