У мережі розповіли, що в окупованому Крим затопило чудове місто. Стало відомо, що Керч буквально залило після дуже сильних опадів.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі "РБК-Україна"

На території окупованого півострова була негода, яка понесла за собою дуже багато збитків, затопивши міста. Місто Керч особливо постраждало, там стався справжній апокаліпсис, який показали в соціальній мережі.

Після сильного дощу в місті затопило вулиці, через що рух центральними вулицями було закрито. Відомо, що електротранспорт не зміг виїхати, так як це було просто неможливо.

Представники місцевої влади звернулися до жителів Керчі з проханням утриматися від поїздок на своїх автомобілях, так як це може погано закінчитися. Багато маршрутів автобусів довелося змінити, так як доїхати від пункту А до пункту Б не представлялося можливим.

Українські синоптики в терміновому порядку повідомляють, що місцевим жителям і всім туристам на окупованому півострові потрібно бути гранично обережними, так як є ймовірність смерчів, які будуть сформовані над морем.

Крім цього, варто відзначити, що через пік злив, які пройшли на території Керчі 13 серпня, сформувався мезоциклон.

Керч
Керч

Через опади було затоплено близько 100 приватних будинків. Влада підготувала всілякі медикаменти і запаси продуктів, так як не виключена евакуація місцевих жителів.

Не варто замовкати і про те, що глава окупованого Криму Юрій Гоцанюк раніше повідомляв, що Керч, Феодосія, Ленінський і Кіровський райони знаходяться в крайній небезпеці через циклон, який може принести величезну кількість опадів.

Також є інформація, що ще 8 червня на території півострова за день випала тримісячна норма опадів, що є абсолютним рекордом. Схожа ситуація на території України була тільки 2 вересня 1991 року.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про те, що в Криму приватні будинки пішли під воду.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", в окупованому Криму сталася жахлива подія.

Також портал "Hyser" писав, що українців попередили про шторми і Гради.