Державна служба статистики України поділилася дуже важливою інформацією. Українцям розповіли, в яких регіонах доводиться платити дуже великі гроші не тільки за комунальні послуги, а й за продукти.

Відповідну публікацію розмістили на сайті «Уніан»

Стала відома інформація, яку просто не можна приховувати. Українцям розповіли, що люди, які проживають на території Закарпаття, витрачають 8 тисяч 374 гривні на продукти харчування щомісяця.

Варто відзначити, що цей показник є найвищим в Україні. Якщо виходити з інформації, то потрібно згадати і Івано-Франківськ, де місцеві жителі витрачають на продукти харчування близько 7 тисяч гривень щомісяця. Ця статистика ставить Івано-Франківськ на друге місце, після якого йде Волинська область, де місцеві жителі платять за продукти 61076 гривень.

Що стосується платіжок за комунальні послуги, то за воду, електроенергію, газ та інші комунальні послуги найбільше платять жителі столиці України. Кияни, в середньому, витрачають більше 3 тисяч гривень за комуналку щомісяця. Жителі Закарпатської області платять 2651 гривню за комунальні послуги, а на третє місце припадає Київська область, де українці платять 2571 гривню.

Якщо взяти загальну статистику стану жителів України, то більш, ніж чверть українців, ще в жовтні 2020 року перебували за межею бідності. Кожен третій громадянин, який має роботу, не може задовольняти свої потреби, щоб жити повноцінним життям.

Потрібно згадати про те, що з початку 2021 року мінімальну зарплату в Україні підняли до 6 тисяч гривень.

Якщо взяти інформацію, яку згадували вище, то люди повинні платити тільки за продукти більше грошей, ніж отримують при мінімальній зарплаті.

Є дуже тривожна інформація, яка говорить про те, що вже цього року більше половини українців можуть опинитися на межі бідності.

Нагадаємо, що українцям розповіли, як тепер нараховуватимуть субсидії.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям розповіли про нові тарифні послуги.

Також портал "Hyser" писав, що жителям України повідомили, які будуть нараховуватися штрафи за борги по комунальних послугах.