Українські регіони накрила негода минулої доби, 18 серпня.

В Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській, Дніпропетровській, Київській, Кіровоградській та Чернігівській областях лили проливні дощі, випав град і гриміла гроза, пише "Обозреватель".

В результаті негоди без світла залишилися 138 населених пунктів. Сотні дерев були повалені шквальним вітром. У деяких місцях випав град розміром з волоський горіх.

Не обійшлося без постраждалих. Повідомляється, що у Вінниці на 70-річну пенсіонерку впало дерево, коли вона вже заходила в під'їзд. Після падіння самостійно піднятися вона вже не змогла. Каретою швидкої допомоги її доставили в лікарню, де відразу ж почали готувати до операції.

Лікар-травматолог Павло Малецький розповів, що стан пацієнтки середньої тяжкості. У неї травмований голеностоп, забій надпліччя і лівої гомілки. Медик пояснює, що такі переломи, як у неї неможливо вправити, тому вирішено робити операцію.

У місті Хмельницький випав град, а сильним дощем затопило дороги - зливові каналізації не справлялися з потоком води.

На найбільш затоплені ділянки прибули рятувальники, які відкачували воду за допомогою мотопомп. По області 40 населених пунктів залишилися без світла.

На Житомирщині без електрики залишилися 70 населених пунктів, у Київській області-30, Чернігівській – дев'ять, у Дніпропетровській – два, Чернівецькій – два, Кіровоградській – один.

Раніше Hyser писав про те, що Сочі вдруге за місяць пішов під воду.

Також Hyser повідомляв, що пророцтва Ванги на 2021 рік почали збуватися.

Нагадаємо, що вчені пророкують нові катаклізми в Європі.