У Сумській області місцевий співробітник прокуратури збив пенсіонерку

В дорожньо-транспортних пригодах, коли водій збиває пішохода нерідко відбувається так, що винуватець аварії ховається з місця події, проте ситуація стає більш похмурою, коли так чинить співробітник прокуратури. Подібний випадок стався в Сумщині, в Конотопі, де місцевий прокурор на смерть збив 81-річну жінку, після чого покинув місце ДТП. Про це повідомляє офіційна прес-служба Сумської обласної прокуратури.

У повідомленні йдеться про те, що аварія сталася в селищі міського типу Конотоп 18 серпня 2021 року о 4:10. Водій легкового автомобіля KIA Optima рухався по вулиці Пушкіна в районі ВАТ "Конотопський електромеханічний завод", скоїв наїзд на жінку, яка рухалася назустріч автомобілю і вела в руках велосипед. Результатом аварії стало те, що 81-річна жінка загинула на місці, а винуватець аварії зник з місця події.

Прокурор, який скоїв наїзд, перебував поза штатом однієї з місцевих прокуратур і, тим не менш, його вдалося затримати. В даний момент вирішується питання про оголошення йому підозри і виборі запобіжного заходу.

У прокуратурі заявили про те, що було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто за порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило загибель потерпілого. Досудовим розслідування займається 4 відділ ТУ ДБР, розташованому в місті Полтава.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Туреччині перекинувся автобус з пасажирами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Чернівецькій області співробітник митниці влаштував страшну ДТП.

Також "Hyser" писав, що українцям розповіли, як виглядають секретні машини поліції.