Ось уже сьомий рік на Сході України неспокійно. Більш того, за останні місяці про порушення оголошеного в липні 2020 року перемир'я повідомляють фактично кожен день. І якщо вчора, незважаючи на вогонь, ніхто не загинув, то сьогодні, 19 серпня, в ще одну українську патріотичну сім'ю прийшло горе.

Так, стало відомо, що в четвер, 19-го серпня, в день великого християнського свята, тільки вранці окупанти тричі порушили режим тиші на сході України.

Так, у напрямку Новоолександрівки російські найманці вели вогонь зі стрілецької зброї, біля Кримського-з мінометів 120-го калібру, а неподалік - зі станкових протитанкових гранатометів. Крім того, розвідка неодноразово повідомляла, що з ворожого боку постійно діють "10-12 груп професійних снайперів з Росії".

Саме під час обстрілів поблизу населеного пункту Нью-Йорк смертельне поранення отримав український боєць зі Львівщини. Про це йдеться в повідомлення голови Львівської ОДА Максима Козицького у Facebook

"Сьогодні вранці в зоні проведення бойових дій (ООС від кулі снайпера загинув житель міста Львова Островський Василь Степанович, 1980 року народження", - написав він.

Відомо, що на Сході України чоловік захищав Батьківщину за контрактом і був командиром мотопіхотного відділення військової частини А0998.

"Друзі згадують Василя як добру і світлу людину, з великим і наповненим любові серцем. Він умів бути надійним другом, з яким не було страшно навіть у бою", – зазначив очільник області Максим Козицький.

Він висловив щирі співчуття родині загиблого і заявив, що"смерть кожного українського воїна - велика втрата для цілого війська, нашої області і в цілому України".

У загиблого залишився син.

Раніше Hyser писав, що під Москвою розбився літак на борту з героєм Росії.

Також наш портал повідомляв, що президент України Володимир Зеленський зробив серйозну заяву Володимиру Путіну.

Нагадавши, у Мережу потрапила інформація про те, що Володимир Путін вводить війська на Донбас.