Літо ще не закінчується і День Незалежності Україн и- це відмінний привід відправитися на кілька днів на який-небудь курорт Чорного або Азовського узбережжя.

Укргідрометцентр розповів, яка погода очікує в кінці серпня, щоб українці змогли спланувати свою відпустку, пише "РБК-Україна".

Так, в п'ятницю, 20 серпня, в країні буде жарко і тепло, але після цього дня почнеться похолодання.

На одеських курортах Затока, Чорноморськ, Грибівка 19 серпня можливі короткочасні дощі і шквали - 15-20 м/с. А з 20-21 серпня знову буде літня спекотна погода і можна сміливо вирушати на пляжі. Вдень очікується +25... +30 градусів. Вночі +15... +20 градусів.

На херсонських курортах Скадовськ, Лазурне, Залізний Порт до вихідних очікується мінлива хмарність, короткочасні дощі, грози, вдень місцями град. Вдень буде тепло- +24... +29 градусів, вночі - +15... +20.

Азовське море. Фото: YouTube, скрін
Азовське море. Фото: YouTube, скрін

На запорізьких курортах Кирилівка, Бердянськ з 19 по 21 серпня буде хмарно і випадуть опади у вигляді дощу. На вихідних температура повітря очікується від 23 до 28 тепла, а вночі буде +11... + 15 градусів. У неділю буде сухо.

На Арабатській стрілці (Генічеськ в Херсонській області) 21 серпня буде ясно і сонячно. Температура вдень триматиметься на позначці 27-29 градусів, вночі – 16-18.

Раніше Hyser писав про те, що Сочі вдруге за місяць пішов під воду.

Також Hyser повідомляв, що пророцтва Ванги на 2021 рік почали збуватися.

Нагадаємо, що вчені пророкують нові катаклізми в Європі.