Українцям повідомили про черговий нещасний випадок. Надійшла інформація про те, що в Запорізькій області сталася жахлива ДТП, де загинуло кілька людей.

Про це повідомляє портал «Главком»

Є інформація про те, що в результаті цієї жахливої події загинуло 4 людини, з яких двоє виявилося дітьми. Двох людей з травмами забрали в лікарню, щоб надати всіляку допомогу.

На трасі Харків-Сімферополь, в Запорізькій області сталася страшна дорожня подія. За словами Державної служби України з надзвичайних ситуацій, у п'ятницю, 20 серпня в 4 годині ночі між селами Високе та Радісне на дорозі М-18 сталася аварія між двома легковими автомобілями, внаслідок чого автомобілі запалали.

У звіті йдеться про те, що 4 людини пішло з життя. На превеликий жаль, там виявилися діти, яким не було навіть 8 років. 2 людини травмовано, їх забрали в госпіталь, щоб надати медичну допомогу.

На місце події вирушили співробітники правоохоронних органів і 3 одиниці техніки.

На превеликий жаль, дорожні події не рідкість. Крім цієї жахливої події стала відома ще одна, не менш страхітлива. У Дніпропетровській області сталася ДТП, де пішла з життя 1 людина.

Відомо, що в ДТП потрапило 4 вантажівки, в результаті цієї ДТП в лікарню потрапило 4 людини, а одна загинула.

Коли рятувальники прибули на місце події було виявлено, що одна вантажівка була оповита полум'ям.

В одній з вантажівок застряг молодий чоловік 1992 року. Рятувальникам довелося зробити велику роботу, щоб його дістати.

Співробітники поліції роблять все, щоб дізнатися причину зіткнення, в медики працюють в поті чола, щоб допомогти постраждалим.

Нагадаємо, що у Сумській області прокурор збив пенсіонерку і зник з місця злочину.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у Росії розбився ще один винищувач.

Також портал "Hyser" писав, що співробітник митниці збив двох людей і зник з місця ДТП.