На трасі Н-24 "Благовіщенське-Миколаїв", поблизу селі Дорошівка, у п'ятницю, 20 серпня, сталося ДТП за участі ГАЗелі і вантажівкою DAF.

За кермом ГАЗелі перебував 31-річний чоловік, а вантажівкою керував 27-річний водій, пише Телеграм-канал "Новини Миколаєва / @novostiniko".

Після зіткнення двох транспортних засобів водій ГАЗелі вийшов на дорогу, по якій їм назустріч їхав автобус MAN із Залізного Порту до Чернігова. За кермом автобуса з людьми перебував 46-річний водій. Він не зміг вчасно загальмувати, врізався в ГАЗель і збив водія мікроавтобуса, який перебігав дорогу від свого автомобіля в напрямку правого узбіччя.

Після отриманих травм 31-річний водій ГАЗелі загинув на місці. Що стосується пасажирів автобуса, то серед них постраждалих немає.

"Наразі правоохоронці встановлюють обставини та причини ДТП. Подію кваліфіковано за ознаками ч. 2 ст. 286 КК "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого"", — повідомляє відділ комунікації ГУНП України в Миколаївській області.

Водієві автобуса загрожує до 8 років в'язниці, а також позбавлення прав керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Нагадаємо, що в ту ж добу, 20 серпня, ДТП забрала одночасно п'ять людських життів - троє з яких були діти.

Повідомляється, що о 4 годині ранку на трасі "Харків – Сімферополь" між селами Високе і Радісне зіткнулися два легкових автомобілі Mercedes і Opel Astra.

Після зіткнення двох транспортних засобів Mercedes перекинувся в кювет і загорівся.

Рятувальники, які прибули на місце ДТП, вже побачили охоплену вогнем машину. ДСНС України повідомляє, що після того, як його ліквідували, в автомобілі виявили 5 тіл.

Водія та пасажира Opel Astra госпіталізували з легкими тілесними ушкодженнями.

Раніше Hyser писав про те, що у Туреччині сталася ДТП за участю автобуса: загинули 15 осіб, 17 отримали поранення.

Також Hyser повідомляв, що під Києвом сталася ДТП за участю фури, в якій загинула дитина.

Нагадаємо, що сталася масштабна пожежа, яку гасило понад вісімдесят рятувальників.