У місті Севастополь, яке знаходиться в окупованому Криму, дорожники під час нанесення дорожньої розмітки зробили чотири помилки в слові "діти".

Як результат очевидці могли споглядати не слово "діти", а слово "тіди", пише "Главред" з посиланням на російські ЗМІ.

Коментар з приводу дивного "попередження" на дорозі дали в пресслужбі "департаменту транспорту Севастополя". За їхніми словами, стільки помилок в слові з чотирьох букв було допущено в силу людського фактора. Через те, що працівники наносили розмітку пізно вночі, вони переплутали місцями трафарети.

На цю мить напис вже зафарбували.

Нагадаємо, що на Волині стався досить курйозний випадок, який міг стати фатальним для місцевого "Ромео".

Повідомляється, що чоловік, щоб довести свою любов дружині, напився отрути для жуків.

Вся справа в тому, що жінка збиралася їхати на заробітки за кордон, а 46-річному чоловікові зовсім не хотілося, щоб вона їхала. Тому він вирішив зупинити її саме таким чином.

В результаті його з важким отруєнням доставили в реанімаційне відділення КП "Горохівська багатопрофільна лікарня". На щастя, співробітникам лікарні вдалося врятувати життя жителю Волині.

Користувачі прокоментували подію так: "ось жук"; "від отрути не помер-значить не жук"; " Love is..."; "І тепер їй треба заробляти йому на лікування за кордоном"; "Сучасні Ромео і Джульєтта";"любов штука зла, полюбиш і отруту від жука",.

Раніше Hyser писав про те, що у мережі погодні сюрпризи в Україні показали фотожабою.

Також Hyser повідомляв, що мережа супермаркетів "Сільпо ""відправила" український борщ у космос.

Нагадаємо, що у Німеччині вперше на продаж виставили цілу гору.