Експерти визначили які продукти позитивно впливають на сон людини.

Багато людей навіть не здогадуються про те, що відсутність нормального сну може вкрай негативно позначатися на їхньому здоров'ї. Тому що саме сон більшою мірою нормалізує роботу серцево-судинної і нервової системи. А щоб сон був клятвеним потрібно дотримуватися деяких правил. В першу чергу варто переглянути свій раціон харчування. Тому що від нього теж багато залежить.

Як стверджують лікарі, що є ті продукти харчування, які нормалізують сон, а є ті, хто навпаки його збивають. Тому, якщо у людини є проблема зі сном, то тоді потрібно переглянути раціон харчування.

В першу чергу в свій раціон варто включити такий фрукт як банан. Він багатий калієм і магнієм-речовинами, які діють як природні міорелаксанти. Банан допомагає тілу розслабитися перед сном. Крім того, банани містять амінокислоту триптофан, а вона бере участь в синтезі серотоніну — нейромедіатора, також сприяє розслабленню.

Серед горіхів варто віддати свою перевагу мигдалю. Ці смачні горішки багаті не тільки білком, але і магнієм — речовиною, яка забезпечує розслаблення м'язів і полегшує засипання.

Також не варто забувати і про вишню. Насправді це дуже багата на корисні речовини ягода. Крім того завдяки речовинам, які входять до її складу, можна нормалізувати свій сон і значно поліпшити його якість.

Серед напоїв не варто забувати про ромашковий чай. Він здавна славиться своїм заспокійливим ефектом. Ромашковий чай містить речовину апігенін сприяє сонливості і допомагає проти безсоння. Тому перед сном найкраще пити саме ромашковий чай.

Раніше Hyser писав про те, що експерти назвали найбагатші на вітаміни фрукти і овочі.

Також писали, що медики назвали страви, які категорично не можна їсти з ранку, щоб не нашкодити своєму здоров'ю.

Нагадаємо, що лікарі назвали продукт, який перешкоджає утворенню тромбів.