Вчені з'ясували, що деякі продукти сприяють швидкій появі сивини. Виключивши їх зі свого раціону, можна на довгі роки зберегти природний колір свого волосся.

Поява сивини в волоссі часто псує настрій як представницям прекрасної статі, так і представникам сильної статі. Багато хто вважає сивину передвісником старості. Однак вчені довели, що сивина – це всього лише наслідок неправильного раціону. Виключивши зі свого раціону всього 4 продукти, ви можете на довгі роки зберегти свій природний колір волосся.

Цукор. Цей продукт заважає засвоєнню вітаміну Е в організмі. А цей вітамін відповідає в тому числі і за красу і колір волосся. Замінити цукор можна, наприклад, медом і фініками.

Тваринний білок. При перетравленні тваринних білків утворюється аміак, який потім перетворюється в сечовину. Надлишок сечовини в організмі негативно відбивається в тому числі і на стані волосся. Тваринні білки, які містяться в м'ясі і рибі, краще замінити рослинними білками, які містяться в бобових.

Підсилювачі смаку і глутамат. Ці речовини порушують метаболізм і сприяють старінню волосся. Дієтологи всіх країн настійно рекомендують відмовитися від вживання готових страв, в яких повно глутамату, підсилювачів смаку і запаху та інших некорисних речовин.

Хімічні барвники. Штучні барвники, консерванти та інші добавки пошкоджують волосся. Тому найкраще відмовитися від вживання в їжу продуктів, які містять хімічні барвники.

Прислухавшись до порад фахівців, ви зможете зберегти красу і природність свого волосся на багато років.

Як повідомлялося раніше, медики розповіли, які продукти треба їсти, щоб довго і міцно спати. Дешевий і дієвий спосіб позбутися від безсоння.

Hyser також писав, що фахівці назвали продукти, які здатні продовжити життя людині. Які продукти чистять судини і зміцнюють серце, читайте за посиланням.