У Польщі в результаті ДТП загинули два українці, удар авто був такої сили, що дерево буквально вирвало з корінням, вижити шансів просто не було.

Вчора, 7 жовтня в Польщі сталася смертельна аварія, в якій загинули два українці. Відомо, що дорожньо-транспортна пригода сталася в районі населеного пункту Катовиця. Про це в коментарі Укрінформу передавати прес-секретар міської поліції в м. Катовіце Агнешка Жилка.

Повідомляється, що авто марки Opel Astra з'їхало з дороги і врізалося в дерево. Удар був такої великої сили, що дерево буквально вирвало з корінням. Автомобіль зігнуло навпіл. Варто тільки здогадуватися про те, з якою швидкістю насправді рухався водій. Судячи з опублікованих фото вижити в такій аварії просто не представлялося можливим.

Адже від авто буквально нічого не залишилося. Обидва українці, що знаходилися в машині, загинули на місці. Одному з них був 21 рік, другому - 22. Прибулі на місце події медики і представники правоохоронних органів тільки констатували їх смерть.

Інцидент стався на з'їзді з дороги національного значення №86 на дорогу національного значення №79. Його причини з'ясовує поліція.

Рух по трасі, на якому сталася ДТП, тимчасово дещо ускладнено. На місці також працювали рятувальники, які деблокували з авто тіла загиблих українців.

Раніше Hyser писав про те, що у МВС розповіли новацію щодо номерних знаків.

Також писали, що у Херсоні здивували новими правилами користування ліфтом.

Нагадаємо, що в Україні можуть ввести податок на нові авто.