Поліна Гагаріна поділилася новим знімком з відпочинку

Відома російська виконавиця Поліна Гагаріна має багатомільйонну армію фанатів і регулярно ділиться з ними знімками з роботи і відпочинку. Нещодавно співачка вирушила до Греції, звідки і поділилася новим фото, на якому позує на четвереньках біля кактуса. Знімок артистка опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Поліна Гагаріна вирішила відпочити від робочих буднів і повністю перезавантажитися, тому вирушила з дітьми в Грецію. Відпочинок, по всій видимості, проходить дуже добре, так як в останні дні артистка пропала з поля зору шанувальників. Однак вона вирішила виправитися і поділилася новим знімком.

На фото виконавиця позує на четвереньках у зеленого кактуса. Для фотосесії Гагаріна вибрала лавандовий ліф-бандо і коротенькі джинсові шорти. Також варто відзначити, що співачка постала перед фанатами без макіяжу і укладання.
У підписі до фотографії артистка поцікавилася у фанатів кого з екзотичних тварин вона їм нагадує.

Шанувальники активно стежать за життям зірки, тому під фото дуже швидко набралося багато коментарів. Фанати помітили, що Гагаріна схудла і рекомендували їй побільше їсти.

"Ну не можна так сильно худнути. Не дуже добре..", "Щось ти зовсім схудла!😮 Їж побільше 😍", "Ну як ?????? Як можна бути такою худою ?????? Моя мрія Ваша фігура Поліна🔥 🔥 🔥 🔥", "Класна яка😍 😂 🔥", "Поліна, тобі треба трохи поправитися. Так не красиво, зовсім суха стала😮така була гарненька", - написали під фото.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Тіна Кароль похвалилася принадами в ультракороткій спідничці.

Також наш портал інформував, що зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал показала, як загоряє в кущах на природі.

Нагадаємо, що російську співачку Анна Семенович після набору ваги плутають з Вєркою Сердючкою.