Настя Каменських розбурхала шанувальників новим відео. Чуттєвий ролик викликав бурхливу реакцію в мережі.

У мікроблозі Насті Каменських з'явилося нове відео. У кадрі виконавиця тисне в руці гроно винограду, а потім злизує язиком виноградний сік зі своєї руки. Все це виконавиця проробляє під свою нову пісню «червоне вино». На відео потрапили такі рядки з композиції: "Червоне вино, теплий літній дощ Я до тебе не їду, але і ти мене не чекаєш теплий літній дощ, червоне вино я одна танцюю, мені сьогодні все одно".

На відео Каменських відображена в червоній сукні і з розпущеним волоссям, завитими в локони. Деякі шанувальник порахували, що в такому вигляді виконавиця схожа на Оксану Марченко.

Фанати Каменських в захваті від її нової пісні і краси артистки. Вони масово обсипають свою улюбленицю компліментами.

«Жінка. П'янить, спокушає і розбурхує. Як червоне вино. Неможливо встояти. Неможливо не піддатися", - так Настя підписала цей пост.

Нагадаємо, співачка писала, що в новому альбомі, який отримав назву «Червоне вино», вона показала багатогранність жінки, яка буває сумною, радісною, закоханою, ревнивою, сильною, слабкою і т.д. В основу пісень лягли переживання і почуття самої Каменських, тому цей альбом дуже дорогий виконавиці.

За традицією працювати над цим альбомом Насті допомагав її чоловік і продюсер Потап.

Як повідомлялося раніше, Настя Каменських переборщила з фотошопом і осоромилася. Фото виконавиці в бікіні було розкритиковано фанатами.

Hyser також писав, що Настя Каменських зворушила мережу постом на честь свята День батька. Артистка опублікувала архівне фото зі своїм померлим татом.