Відома українська співачка Оля Полякова похвалилася поповненням в родині.

Це не означає, що артистка вирішила взяти приклад зі своїх колег, наприклад, з Альбіни Джанабаєвої, яка не так давно порадувала чоловіка третьою дитиною. Насправді мова йде про поповнення тварин в родині Полякової. У своїх Instagram Stories вона показала, що у її кішки народилися кошенята.


Варто відзначити, що співачка проживає в заміському будинку, що дозволяє їй тримати велике домашнє господарство і масу домашніх тварин, за якими сама співачка і її діти із задоволенням доглядають. Примітно, що у зірки вдома навіть є кури і кози, а овочі та зелень Полякова вирощує у власній теплиці. Під час карантину знаменитість запустила власне кулінарне шоу "ПоляЗору", в якому показала своїм передплатникам невелику ферму, де у співачки пасуться кізоньки.

З їх молока вона самостійно виробляє моцарелу, але не на продаж, а для домашнього використання. Сама Оля в інтерв'ю сайту про шоу-бізнес "Краще медіа" розповіла, що навіть побудувала спеціальну кімнату, де у неї зберігаються сири.


На своїй сторінці в Instagram зірка іноді показує і своїх домашніх улюбленців, тому цього разу Оля з радістю показала нових вихованців, що з'явилися недавно в сім'ї. Поки невідомо, чи збирається Полякова залишити їх або ж віддати комусь, оскільки це на своєму відео вона не уточнила.


Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова насмішила жартом про свого "електричного друга".

Також наш портал повідомляв, що Оля Полякова В лосинах показала свій "Міцний горішок".

Нагадуємо, що менеджер Олі Полякової злив її постільні фото в мережу.